Amerikanska aktier och strategier på Börslabbet

Idag lanseras amerikanska aktier och strategier på Börslabbet. Det har varit något mycket efterfrågat och nu äntligen kan Börslabbet erbjuda denna tjänst. I och med denna nylansering läggs också en ny medlemskategori till på Börslabbet, pro-medlemskap, som inkluderar de amerikanska aktier utöver alla Börslabbets tidigare tjänster. Det tidigare Börslabbet medlemskapet kallas premium och kommer fortsatt att inkludera allt det som tidigare erbjudits.


Databasen för USA är heltäckande och inkluderar nära 5000 noterade aktier. Dessa sorteras efter noga utvalda strategier som genomgående har testats på den amerikanska börsen. De olika strategierna som inkluderas är:
I de alla strategierna utom net-nets används en gräns på 50 miljoner dollar i marknadsvärde i likhet med den svenska screenern. För mer information om de amerikanska strategierna se Börslabbets nya informationssida för detta.

Framöver hoppas jag också på att bjuda på tester på andra strategier här på Börslabbet då vår nya databas nu inkluderar 10 000 aktier (inklusive avnoterade) med underliggande fundamentaldata från år 2000 tills idag.

För att ta del av de nya strategierna kan man antingen uppgradera sitt medlemskap på Börslabbet under "Mitt konto" -> "Subscriptions" eller köpa ett nytt medlemskap under "Bli medlem". Börsdatamedlemmar har fortsatt rabatt på det nya medlemskapet. Bli pro-medlem och investera på den börs som motsvarar halva världens börsvärde!